CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

sobota 30. října 2010

Saturday,I haven´t got idea!:D +SUNDAY

Ahooj;)
Tak teda nemám ponětí co budu dneska dělat, asi kouknu na učení,budu si číst nějakou pěknou knížku,půjdu ven,pojedu nakoupit?? Nebo co?:D Vůbec neviim!
Ale asi bych se měla kouknout i na jiné učení než jen na tu angličtinu, protože zítra jdu na velkou Zumba párty!OMG..♥♥♥♥, takže na učení nebude čas.
Taky mě štve, že dneska nemám žádný mnou vyfocený fotky:(..Omlouvám se.

A co vy budete dělat?:)

SUNDAY:
Tak už se připravuju a za chvíli vyrážím na tu Zumba párty:)..moc,moc se těšim..
Budem se od 3-6 hodin večer pohybovat v rytmu latinských tanců..no prostě kdo Zumbu zná,ten ví! Lístek mě sice stál 200Kč, ale neváhala jsem investovat,Zumbu jsem si oblíbila...!


Zumba Classes now at Studio 19

pátek 29. října 2010

Webcam 29.10.2010

Ahoj!:) Tak jsem si dala vanu a chystám se na úkol z angličtiny. Ájina mě baví, takže se i těším. No a když jsem se chystala učit,tak jsem ještě chtěla zkusit webku. No a tady jsou výsledky, schválně sem ty fotky dávám ať vidím, jak moc potřebuju shoditi:DD.S učebnicí ájny:D
Pokus o normální fotku:D

háro:D


Friday,29.10.2010


To už je pátek?:((( Proč?!:D Já nechci do školy:(
Ještě, že jsem včera s tou kámoškou šla, bylo mi tak krásně...po dlouhé době jsme se viděly, ale strašně mi pomohla ve všech věcech ve kterých se teď motám. Prošmejdily jsme Tesco,povídaly jsme si na lavičce a mně bylo fakt krásně.
V Tescu jsem si koupila časák Dieta a moji oblíbenou rajec mateřídouška♥

čtvrtek 28. října 2010

Thursday 28.10.2010



můj fanouškovský koutek:DD

pozitivní obrázek:D

Čusík:).
Tak venku je zas pořádná zima, to je strašný,brrrrrrrr...kolem 2 hodiny do té zimy vyrážím,to abych se pořádně nabalila, jdu s kámoškou ven;).
Užijte si dnešní den:)

středa 27. října 2010

Wednesday,27.10.2010



pokus o leopardí nehty :/
úžasný borůvkový čaj:)

Připadá mi jako kdybych o všechno přišla, nebo pomalu to všechno ztrácela...o přátele,rodinu,štěstí,o vůli bojovat...kde se to všechno loudá? K noze!:D

úterý 26. října 2010

Tuesday 26.10.2010-ve fotkách


Jeden z Avon dárečků od bráchovy holky.

Dárek číslo dvě. :D
Uvnitř jsou stíny a dva lesky na rty+zrcádko. ;)


Vzorečky voňavek.
Až do letošních prázdnin jsem byla přirozená světle vlasá bruneta. Ale kadeřnice mi navrhla, že prý by mi víc slušela tmavší hnědá, tak jsem to zkusila a odezva byla kladná:D, tak jsem u toho zůstala:). Používám barvu od Loreál tmavý kaštan. V Kauflandu na to měli teďka akci, barvu+šampón na barvené vlasy za 80Kč dohromady...Teďka někdy se chystám barvu obnovit:).
No a byla jsem od mamky pověřena uvařit oběd. Tak tady je :DD
A teďka momentálně jdu splnit další přání mé maminky-vytřít :DD..a co vy, jak se máte,co dneska budete dělat, když už zítra budeme mít všichni volno!:)

neděle 24. října 2010

My Weekend...


Ahoj!
Tak díky podzimním prázdninám a díky přestavbě naší školy máme zítra ředitelské volno, takže mám super náladu:D.
Představa, že se týden pořádně vyspím je nádherná, i když asi budu jezdit s mamkou do práce. Blbý je to, že až přijdem do školy, tak nás čeká hodně rozhodujících písemek. Tak se budu muset učit. Třeba dneska se chci věnovat angličtině. ;))

Zkusila jsem to přeložit i do angličtiny, jednak protože se mi angličtina strašně moc líbí a taky proto,že si tím jazyk procvičím,ale omlouvám se za případné chyby,jsem jen amatér!:D

------------------------------------------------------------------------------------
Hi!
We have got one week autumn holidays and free time of school, so I have a great mood!!:D
I will sleep well,finally!! But I will go to work with my mum,maybe. But I am looking forward to! :)
When I will go back to school, we will write lot of tests!¨I will have to learn it! I going to learn English today!

sobota 23. října 2010

První článek....


Hey,Hi,Hello!
Blogového světa už se držím nějaký ten pátek,ale dneska jsem si poprvé založila blogspot. Možná, jestli jste si četli můj profil vpravo, tak víte proč tu vlastně jsem. Je toho více,ale tohle je asi ten nejhlavnější důvod. Už strašně dlouho si prohlížím vaše blogspoty a nemůžu se od nich odtrhnout, je to závislost,kort když jsou tak povedené.
Závidím vám ty oblečky,ten styl a v neposlední řadě tu postavu. Vaše fotky mě inspirovaly, abych už konečně došla ke svému cíli.


Budu moc ráda, když se tu se mnou taky někdo bude bavit :).